KÄYTTÖEHDOT

KÄYTTÖEHDOT

-----

YLEISKATSAUS

Tätä verkkosivustoa ylläpitää e1on. Koko sivustossa termit "me" ja "meillä" tarkoitetaan e1on: ia. e1on tarjoaa tämän sivuston, mukaan lukien kaikki tämän sivuston käytettävissä olevat tiedot, työkalut ja palvelut käyttäjälle, edellyttäen, että olet hyväksynyt kaikki täällä mainitut ehdot, ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Käymällä sivustossamme ja / tai hankkimalla jotain meistä, käytät "Palvelua" ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ("Käyttöehdot", "Ehdot"), mukaan lukien nämä lisäehdot ja ehdot viitataan tässä ja / tai saatavilla hyperlinkillä. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien rajoituksetta käyttäjät, jotka ovat selaimia, myyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja / tai sisällöntuottajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin käytät verkkosivustoamme tai käytät sitä. Käyttäessäsi käyttöehtoja tai käytät jotain sivuston osaa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et voi käyttää verkkosivustoa tai käyttää palveluja. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyminen on nimenomaisesti rajoitettu näihin käyttöehtoihin.

Myös uudet ominaisuudet tai työkalut, jotka lisätään nykyiseen myymälään, kuuluvat myös käyttöehtoihin. Voit tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, vaihtaa tai korvata mikä tahansa osa näistä käyttöehdoista lähettämällä päivityksiä ja / tai muutoksia sivuillamme. Sinun vastuulla on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutoksista. Jatkuvan käytön tai verkkosivuston käytön muutosten lähettämisen jälkeen hyväksytään nämä muutokset.

Myymälämme on ostettu Shopify Inc: llä. Ne tarjoavat meille online-verkkokaupan alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme.

1 JAKSO - ONLINE-SÄILYTYSTÄ KOSKEVAT EHDOT

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet vähintään asuinvaltiossa tai -maakunnassa enemmistön ikä, tai että olet asuinvaltiossa tai asuinmaan maakunnassa enemmistönä ja olet antanut meille suostumuksesi anna alaikäisten huollettavien käyttää tätä sivustoa.
Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, eivätkä sinä Palvelun käytössä riko kaikkia lainkäyttöalueesi lakeja (mukaan lukien muun muassa tekijänoikeuslainsäädäntö).
Sinun ei pidä lähettää mitään matoja tai viruksia tai mitään tuhoisaa koodia.
Minkä tahansa ehtojen rikkominen tai rikkominen johtaa Palveluiden välittömään lopettamiseen.

2 JAKSO - YLEISET EDELLYTYKSET

Pidätämme oikeuden evätä palvelun kenelle tahansa mistä tahansa syystä milloin tahansa.
Ymmärrät, että sisältösi (ei sisällä luottokorttitietoja) voi siirtää salaamattomana ja sisältää (a) lähetyksiä eri verkkojen kautta. ja b) muutokset mukautumaan ja mukautumaan liitäntäverkkojen tai -laitteiden teknisiin vaatimuksiin. Luottokorttitiedot tallennetaan aina verkon välityksellä.
Asiakas sitoutuu olemaan kopioimatta, kopioimatta, kopioimatta, myymästä, jälleenmyydä tai hyödyntämään Palvelun osaa, Palvelun käyttöä tai pääsyä Palveluun tai yhteyshenkilöön verkkosivustolla, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaa .
Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot sisältyvät vain mukavuuteen, eivät rajoita tai muuten vaikuta näihin ehtoihin.

3 JAKSO - TIETOJEN TARKKUUTTAMINEN, TÄYDELLISYYS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO

Emme ole vastuussa, jos tällä sivustolla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajankohtaisia. Tällä sivustolla oleva materiaali on tarkoitettu vain yleistietoihin, eikä sitä pidä käyttää tai käyttää yksinomaan päätösten tekemiseen ilman, että kuullaan ensisijaisia, tarkempia, täydellisempää tai ajantasaisempia tietolähteitä. Mikä tahansa riippuvuus tämän sivuston materiaalista on omalla vastuullasi.
Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole voimassa, ja ne on tarkoitettu ainoastaan ​​viitteellesi. Pidätämme oikeuden muuttaa sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollamme. Hyväksyt, että sinun on seurattava sivustosi muutoksia.

4 JAKSO - MUUTOKSET PALVELUA JA HINTOJA

Tuotteiden hintoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.
Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa Palvelua (tai mitä tahansa sen osaa tai sisältöä) ilman erillistä ilmoitusta milloin tahansa.
Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle mistään muutoksista, hinnanmuutoksista, keskeytyksistä tai palvelun lopettamisesta.

5 JAKSO - TUOTTEET TAI PALVELUT (tarvittaessa)

Tietyt tuotteet tai palvelut saattavat olla saatavana yksinomaan verkossa verkkosivujen kautta. Näillä tuotteilla tai palveluilla voi olla rajoitettuja määriä, ja niitä voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautusohjeemme mukaisesti.
Olemme pyrkineet näyttämään mahdollisimman tarkasti tuotteidemme värit ja kuvat jotka näkyvät myymälässä. Emme voi taata, että tietokoneen näytön värinäyttö on tarkka. Pidätämme oikeudet, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä mihinkään henkilöön, maantieteelliseen alueeseen tai lainkäyttövaltaan. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiesi tuotteiden tai palveluiden määrää. Kaikki tuotteen kuvaukset tai tuotteiden hinnoittelu voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, yksinomaisen harkinnan mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa kaikki tuotteet milloin tahansa. Kaikkien tällä sivustolla tehdyistä tuotteista tai palveluista tehdyt tarjoukset ovat mitätöityjä, jos ne ovat kiellettyjä. Emme takaa, että tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun hankkimien tai saatavien materiaalien laatu vastaa odotuksiasi tai että virheitä Palvelu korjataan.

OSA 6 - LASKUTUS- JA TILINPITOIMINNON TARKKUUS Pidätämme oikeuden kieltäytyä antamistamme tilauksista. Me voimme harkintansa mukaan rajoittaa tai perua ostamasi määrät henkilöä kohden, kotitaloudelle tai tilaukselle. Näihin rajoituksiin voivat kuulua samaan asiakastiliin, samaan luottokorttiin ja / tai samaan laskutus- ja / tai toimitusosoitetta käyttävät tilaukset. Jos tilaamme muutoksen tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa sinut ottamalla yhteyttä tilauksen tekemisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja / tai laskutusosoitteeseen / puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilauksia, jotka meidän mielestämme näyttävät olevan jälleenmyyjien, jälleenmyyjien tai jakelijoiden saatavilla. Olet sitoutunut antamaan nykyiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista myymälämme tehdyistä ostoista. Hyväksyt, että päivität tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot ja vanhentumispäivät, jotta voimme suorittaa liiketoimet ja ottaa sinuun yhteyttä tarpeen mukaan. Lisätietoja on kohdassa Palautusehdot.

JAKSO 7 - VALINNAISET TOOLS Voimme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme tarkkaile eikä ole mitään valvontaa tai syöttöä.Voit myöntää ja hyväksyä, että tarjoamme tällaisten työkalujen käyttöoikeuden "sellaisena kuin se on" ja "saatavana" ilman takuita, esityksiä tai ehtoja minkäänlaisia ​​ja ilman hyväksyntää. Meillä ei ole mitään vastuuta, joka johtuu valinnaisten kolmannen osapuolen työkalujen käyttämisestä tai niihin liittyvästä käytöstä. Jokainen, jonka käytät sivuston tarjoamia valinnaisia ​​työkaluja, on täysin omalla vastuulla ja harkinnan mukaan ja sinun on varmistettava, että olet perehtynyt ja hyväksynyt jotka tarjoavat asianomaisen kolmannen osapuolen tarjoamat työkalut. Voimme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluita ja / tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaiseminen). Näihin uusiin ominaisuuksiin ja / tai palveluihin sovelletaan myös näitä Palveluehtoja.

OSA 8 - KOLMANSIEN OSAPUOLITIHTEET Palvelun kautta saatavissa oleva sisältö, tuotteet ja palvelut voivat sisältää kolmannen osapuolen materiaaleja. Kolmannen osapuolen linkit tällä sivustolla voivat ohjata kolmansien osapuolten sivustoille, jotka eivät ole yhteydessä meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai tarkkuuden tutkimisesta tai arvioinnista, emmekä takaa sitä eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen materiaaleista tai verkkosivuista tai muista kolmansista osapuolista tulevista materiaaleista, tuotteista tai palveluista. eivät ole vastuussa mistään tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muun kolmannen osapuolen verkkosivujen yhteydessä suoritetuista toimeksiannoista aiheutuneista vahingoista tai vahingoista. Tarkastele tarkkaan kolmannen osapuolen käytäntöjä ja käytäntöjä ja varmista, että ymmärrät ne ennen tapahtumaa. Hakemukset, väitteet, kysymykset tai kolmansien osapuolten tuotteisiin liittyvät kysymykset on suunnattava kolmannelle osapuolelle.

JAKSO 9 - KÄYTTÄJÄN KOMMENTIT, PALKKIOT JA MUUT OHJEET, lähetämme pyynnöstä tiettyjä tiettyjä lähetyksiä (esim. Kilpailun merkintöjä) tai ilman Sinulta lähetämme meille pyynnöstä luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muita materiaaleja, joko verkossa, sähköpostilla, postitse tai muulla tavalla (yhdessä "kommentteja"). rajoittaa, muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää ja muulla tavalla käyttää missä tahansa mediassa kommentteja, jotka toimitat meille. Meillä ei ole velvollisuutta (1) säilyttää kommentit luottamuksellisesti; (2) korvaamaan mahdolliset huomautukset; tai (3) vastata mihinkään kommenttiin. Meillä voi olla, mutta ei ole velvollisuutta seurata, muokata tai poistaa sisältöä, jonka määrittelemme oman harkintansa mukaan, ovat lainvastaisia, loukkaavia, uhkaavia, harmikujaisia, halventavia, pornografisia, röyhkeitä tai muuten kyseenalaisia ​​tai rikkoo jommankumman osapuolen immateriaalioikeutta tai näitä käyttöehtoja. Olet samaa mieltä siitä, että kommenttisi eivät riko minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, kuten tekijänoikeutta, tavaramerkkiä, yksityisyyttä, persoonallisuutta tai muuta henkilökohtaista tai omaa oikeutta. Lisäksi olette samaa mieltä siitä, että kommenttisi eivät sisällä pahoinvoivia tai muuten laittomia, väärinkäytöksiä ve-tai obscene-aineistoa tai sisältää mitään tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voisivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää vääriä sähköpostiosoitteita, oleta olevan joku muu kuin sinä tai muussa tavoin harhauttamaan meitä tai kolmansia osapuolia kommenttien alkuperästä. Olet yksin vastuussa kaikista tekemistäsi kommenteista ja niiden tarkkuudesta. Emme ota mitään vastuuta mistään huomautuksista, jotka olet lähettänyt sinulta tai kolmannelta osapuolelta.

JAKSO 10 - HENKILÖTIETOJAHenkilötietojesi lähettäminen myymälän kautta määräytyy tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietosuojakäytännön tarkasteleminen.

OSA 11 - VIRHEET, VÄLITÖNTÄMISET JA OMIEN VAHVISTUKSETVaihtoehtoisesti sivustossamme tai Palvelussa saattaa olla tietoja, jotka sisältävät tulostusvirheitä, epätarkkuuksia tai laiminlyöntejä, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, tarjouksiin, kauttakulkuajat ja saatavuus. Pidätämme oikeuden virheiden, epätarkkuuksien tai laiminlyöntien korjaamiseen sekä tietojen muuttamiseen tai päivittämiseen tai tilausten peruuttamiseen, jos Palvelun tai siihen liittyvien sivustojen tiedot ovat virheellisiä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen) . Emme ole velvollisia päivittämään, muokkaamaan tai selventämään Palvelun tietoja tai niihin liittyviä verkkosivustoja, mukaan lukien ilman rajoituksia, hinnoittelutietoja, paitsi lain edellyttämällä tavalla. Palvelussa tai millä tahansa siihen liittyvällä verkkosivustolla ei ole määritelty päivitys- tai päivityspäivää, joka ilmaisee, että kaikki Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tiedot on muutettu tai päivitetty.

OSA 12 - KIELLETYT KÄYTTÖTUOTTEET Käyttöehtoja ei saa käyttää sivustolla tai sen sisällöllä: a) laittomaan tarkoitukseen; b) pyytää muita tekemään laittomia toimia tai osallistumaan niihin; (c) rikkoo kansainvälisiä, liittovaltion, maakuntien tai valtion määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia toimituksia; d) loukata tai rikkoa immateriaalioikeuksia tai muiden tekijänoikeuksia; e) ahdistella, väärinkäyttää, loukata, vahingoittaa, räikeä, pettää, horjuttaa, pelotella tai syrjiä sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; f) antaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) ladata tai lähettää viruksia tai muuta haittaohjelmia, joita käytetään tai joita voidaan käyttää tavalla, joka vaikuttaa Palvelun tai muun siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan tai toimintaan; h) kerätä tai seurata muiden henkilötietoja; (i) roskapostiin, phish-, pharm-, tekosyyteen, hämähäkkiin, indeksointiin tai kaavintaan; (j) mitä tahansa hurskaista tai moraalitonta tarkoitusta varten; tai (k) häiritä tai kiertää Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvallisuusominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai muun siihen liittyvän verkkosivuston käyttö kiellettyjen käyttötarkoitusten rikkomisesta.

JAKSO 13 - TAKUUN VAPAUTTAMINEN; VASTUUN RAJOITUS Emme takaa, edusta tai takaa, että palvelusi käyttö on keskeytymätöntä, ajantasaista, turvallista tai virheettömää. Emme takaa, että palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia .Ymmärrät, että aika ajoin voimme poistaa palvelun määrittelemättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta. Sinä olet nimenomaan samaa mieltä siitä, että palvelun käyttö tai käyttömahdollisuus on yksin riski. Palvelu ja kaikki palvelun kautta toimitetut tuotteet ja palvelut (paitsi milloin ne ovat nimenomaisesti ilmaisseet meille) toimitetaan "sellaisina kuin ne ovat" ja "käytettävissäsi" käyttöösi ilman minkäänlaisia ​​edustuksia, takuita tai ehtoja, joko ilmaista tai mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut tai ehtoja myyntikelpoisuudesta, myyntikelpoisesta laadusta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyteen, etuoikeuteen ja tarttumattomuuteen. Joka tapauksessa meidän, johtajien, virkamiesten, työntekijöiden, tytäryhtiöiden, edustajien, urakoitsijoiden, harjoittelijoiden, toimittajat, palveluntarjoajat tai lisenssinantajat ovat vastuussa vahingoista, menetyksistä, vaatimuksista tai suorista, epäsuorista, satunnaisista, rangaistuksista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, mukaan lukien rajoituksetta menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietoja, korvauskustannuksia tai vastaavia vahingonkorvauksia, olivatpa ne sitten sopimuksen mukaisia, vahingonkorvausta (mukaan lukien huolimattomuus), tiukkaa vastuuta tai muuta, mikä johtuu siitä, että käytät jotain palvelua tai tuotteita, jotka on hankittu palvelimella tai mille tahansa muulle vaatimukselle, joka liittyy millään tavoin palvelun tai tuotteen käyttämiseen, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, mahdolliset sisällön virheet tai laiminlyönnit tai mahdolliset tappiot tai vahingot, jotka aiheutuvat palvelun tai sisällön (tai tuotteen) käytön, lähettämisen tai muutoin palvelun kautta, vaikka ne olisivat tietoisia niiden mahdollisuudesta. Koska jotkut valtiot tai lainkäyttöalueet eivät salli vastuuvakuutuksen poissulkemista tai rajoittamista seuraamuksellisiksi tai vahingonkorvausvastuusta tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueilla, vastuumme rajoittuu lain sallimassa laajuudessa.

JAKSO 14 - VAHINGOITUSSe suostut korvaamaan, puolustamaan ja olemaan vaarattomia e1on ja emoyhtiöidemme, tytäryhtiöidemme, tytäryhtiöidensä, kumppaneidemme, toimihenkilöt, urakoitsijat, lisenssinantajat, palveluntarjoajat, alihankkijat, tavarantoimittajat, harjoittelijat ja työntekijät, jotka ovat vastuussa kaikista vaatimuksista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, joita kolmannet osapuolet ovat johtaneet tai jotka johtuvat näiden käyttöehtojen rikkomisesta tai asiakirjoihin, joihin ne viittaavat, tai lain rikkomisesta tai kolmannen osapuolen oikeuksista.

JAKSO 15 - SOVELTUVUUS Jos näistä käyttöehdoista määrätään lainvastaisiksi, mitättömiksi tai täytäntöönpanokelvottomiksi, tällainen säännös on kuitenkin on täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan erotetuksi näistä käyttöehdoista. ei vaikuta muiden jäljellä olevien varausten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

JAKSO 16 - PÄÄTTYMINEN Sopimuspuolen velvoitteet ja velat, jotka ovat syntyneet ennen irtisanomispäivää, jäävät tämän sopimuksen päättymiseen kaikilta tarkoituksilta. Nämä käyttöehdot ovat voimassa, ellei joko sinä tai me. Voit lopettaa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää Palveluita tai kun lopetat sivuston käytön.Jos olette yksimielisesti sitä mieltä, että olet epäonnistunut tai epäilet, että olet epäonnistunut, mikä tahansa termi tai näiden palveluehtojen määräys, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, ja sinä olet vastuussa kaikista maksamatta olevista summista, mukaan lukien irtisanomispäivä; ja / tai vastaavasti se voi evätä sinulle pääsyn palveluihimme (tai mihinkä tahansa sen osaan).

OSA 17 - YHTENÄISVÄLINEN SOPIMUS Huippumatta käyttää tai valvoa näiden käyttöehtojen oikeutta tai tarjoamista ei pidä luopua tällaisesta oikeudesta tai säännöksestä. Nämä käyttöehdot ja kaikki tämän sivuston tai Palvelun suhteen asettamat käytännöt ja toimintaohjeet muodostavat koko sopimuksen ja ymmärryksen sinun ja meidän välillä ja ohjaavat palvelun käyttöä korvaamalla kaikki aikaisemmat tai aikaisemmat sopimukset, viestit ja ehdotukset (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttöehtoja koskevat aikaisemmat versiot). Näitä käyttöehtojen tulkinnassa olevia epäselvyyksiä ei pidä tulkita kirjoittajalle.

JAKSO 18 - KÄYTETTÄVÄ LAINSÄÄDÄNTÖ Nämä käyttöehdot ja mahdolliset erilliset sopimukset, joiden nojalla tarjoamme sinulle palveluja, ovat Suomen lain alaisia.

JAKSO 19 - MUUTOKSET PALVELUJEN EHDOTA Voit tarkastella käyttöehtojen uusimpia versioita milloin tahansa tällä sivulla. Varaamme oikeuden yksinomaiseen harkintansa mukaan päivittää, vaihtaa tai korvata minkä tahansa näiden käyttöehtojen osan Palvelu lähettämällä päivityksiä ja muutoksia sivuillamme. Sinun velvollisuutesi on tarkistaa verkkosivujamme säännöllisesti muutoksiin. Käyttämäsi verkkosivustosi tai Palvelun käytön jatkaminen näiden Palveluehtojen muutosten lähettämisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

OSA 20 - YHTEYSTIEDOTKäyttöehdot on lähetettävä meille osoitteeseen paul.kivisto@gmail .com.