Palautusoikeus

Palautusoikeus

-----
Meidän käytäntömme kestää 30 päivää. Jos ostoksesi jälkeen on kulunut 30 päivää, valitettavasti emme voi tarjota hyvitystä tai vaihtaa.

Jotta voit saada palautuksen, tuotteen on oltava käyttämättön ja samassa kunnossa kuin sinä olet sen saanut. Sen on oltava myös alkuperäisessä pakkauksessa.

Useita tavaralajia ei voida palauttaa. Karkeita tavaroita, kuten ruokaa, kukkia, sanomalehtiä tai aikakauslehtiä, ei voida palauttaa. Emme myöskään hyväksy tuotteita, jotka ovat intiimejä tai saniteettituotteita, vaarallisia aineita tai syttyviä nesteitä tai kaasuja.

Muita kertakuljettavia kohteita:
Lahjakortit
Ladattavat ohjelmistotuotteet
Jotkut terveyttä ja henkilökohtaista hoitoa

Saadaksesi palautuksen, tarvitsemme kuitin tai ostotodistuksen.

Älä lähetä ostoksia takaisin valmistajalle.

On olemassa tiettyjä tilanteita, joissa myönnetään vain osittaisia ​​tukia (tarvittaessa)
Kirja, jossa on selviä käyttökohteita
CD, DVD, VHS-nauha, ohjelmisto, videopeli, kasetti tai vinyylilevy, joka on avattu
Kaikki kohteet, jotka eivät ole alkuperäisessä kunnossa, ovat vaurioituneita tai puuttuvia osia syistä, jotka eivät johdu virheestämme
Kaikki kohteet, jotka palautetaan yli 30 päivän kuluttua toimituksesta.

Hyvitykset (tarvittaessa)
Kun palautuksesi vastaanotetaan ja tarkistetaan, lähetämme sähköpostiviestin ilmoittaaksemme sinulle, että olemme vastaanottaneet tuotteen. Ilmoitamme myös hyvityksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä.
Jos palautus hyväksytään, hyvityksesi käsitellään, ja luottoa käytetään automaattisesti luottokortillasi tai alkuperäiseen maksutapaan tietyn päivän sisällä.

Myöhästyneet tai puuttuvat hyvitykset (tarvittaessa)
Jos et ole vielä saanut hyvitystä, tarkista ensin pankkitilisi uudelleen.
Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöön, mutta hyvityksen julkaiseminen voi kestää jonkin aikaa.
Ota sitten yhteyttä pankkiisi, huomioi käsittelyaika.
Jos olet tehnyt kaiken tämän ja et ole vielä saanut hyvitystä, ota yhteyttä yhteystieto sivulla olevaan osoitteeseemme.
Myyntitavarat (tarvittaessa)
Vain säännöllisesti hinnoiteltuja kohteita voidaan hyvittää, valitettavasti kaikkea myyntiä ei voi palauttaa.

Vaihto (tarvittaessa)
Korjaamme tuotteita vain, jos ne ovat viallisia tai vahingoittuneet. Jos haluat vaihtaa saman kohteen, tiedota meitä ensin sähköpostilla  ja lähetä tuote yhteystietosivun osoitteeseen.

Lahjat
Jos kohde on merkitty lahjaksi, kun se on ostettu ja lähetetty suoraan sinulle, saat palautushyödyn arvon. Kun palautettu kohde on vastaanotettu, sinulle lähetetään lahjakortti.

Jos tuotetta ei ole merkitty lahjaksi ostohetkellä, tai lahjanantaja oli tilauksen mukana toimitettuasi sinulle myöhemmin, lähetämme hyvityksen lahjojen antajalle ja hän tietää palautuksestasi.

Toimitus
Tuotteen palauttamiseksi lähetä tuote osoitteeseen yhteystietosivun osoitteeseen.

Sinä olet vastuussa omien lähetyskulujen maksamisesta tuotteen palauttamiseksi. Toimituskulut eivät ole palautettavissa. Jos saat hyvityksen, palautusmenoista aiheutuvat kustannukset vähennetään hyvityksestänne.

Tuotteen palautusaika on riippuvainen osoitteestasi.

Jos palautettavan tuotteen arvo on yli 70 €, kannattaa harkita jäljitettävän lähetyspalvelun käyttämistä tai ostovakuutuksen hankkimista. Emme takaa, että saamme palautetun kohteen.

-----